Política de privacitat

Política de protecció, privacitat i protecció de dades

A Lassdive estem especialment conscienciats sobre la seguretat i per garantitzar la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiència online.

En el moment en que un client realitza una comanda a través del nostre servidor segur, les seves dades personals, de domicili i les relatives a les seves compres i mètodes de pagament, són incorporats a la nostra base de dades per a tramitar la comanda.

A Lassdive no tenim cap accés a la informació relacionada amb el número de la targeta de crèdit dels nostres clients. Nosaltres únicament rebem la confirmació del pagament per part de les institucions bancàries que tramiten la comanda.

En cap cas, la seva informació personal serà cedida a tercers.

Aquest lloc web utilitza galetes (“cookies”) en alguns processos interns de funcionament. Una galeta (“cookie”) és una columna de text que els servidors deixen temporalment als ordinadors dels usuaris o usuàries i que contenen informació sobre la visita en curs al lloc web. Aquest petit fitxer no pot llegir cap dada del disc dur de l’equip on es troba ni d’altres galetes creades per altres servidors. La informació que s’obté d’aquestes galetes és de caràcter anònim i no pot associar-se a cap usuari o usuària ni a cap nom o cognom. Els usuaris i usuàries tenen la possibilitat de configurar els seus navegadors d’internet segons les seves preferències. Existeix la possibilitat de ser advertit/da de la recepció de galetes, així com impedir la seva instal·lació al disc dur.

Llei de Protecció de Dades

1. De conformitat amb el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment al que disposa l’art. 5 de la LOPD, informa a tots els usuaris del lloc web que faciliten o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquestes seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

2. Els usuaris, mitjançant la marcació de la casella habilitada als formularis d’alta del lloc web accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part de Lassdive per realitzar les següents finalitats:

a) Cursar la seva sol·licitud d’usuari registrat i/o la seva comanda de productes o activitats ofertes per Lassdive. Una vegada confirmada i acceptada la sol·licitud, l’usuari rebrà un correu electrònic de confirmació a la direcció indicada al moment de completar el formulari de registre;

b) Remissió de comunicacions comercials publicitaris per e-mail. Aquestes comunicacions comercials estaran relacionades amb productes o serveis oferts per Lassdive;

c) Realitzar estudis estadístics;

d) Tramitar encàrrecs, sol·licituds o respondre a les peticions que siguin realitzades per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l’usuari al lloc web de Lassdive;

e) Remetre el butlletí de notícies o newsletter de Lassdive;

3. Lassdive informa i garantitza la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Garantitza expressament as usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies i que sempre s’anés a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívocament per part dels titulars.

4. Lassdive garantitza en tot cas al l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes disposats a la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, juntament a una còpia del seu DNI, a la direcció postal de l’empresa C/Gavarres 38, 17258, l’Estartit (Att. Atenció al Client de Lassdive) o enviar un correu electrònic a info@lassdive.com.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: